Web Analytics Made Easy - Statcounter

افخمی مدعی است شبکه ۵ برای روی آنتن بردن سریال "رعد و برق" مشکل فنی دارد و روابط عمومی شبکه هم می‌گوید که افخمی برای تحویل سریال به آنتن بی‌میل است و در این میان "رعد و برق" است که میان زمین و آسمان معلق مانده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال "رعد و برق" جزو مجموعه‌های رمضانی تلویزیون بود که به دلایل مختلفی فقط توانست یک قسمت از آن را به پخش برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل از کنداکتور حذف شد و گروه سازنده اعلام کردند که مراحل فنی را پیش می‌برند تا کار با کیفیت و درست به آنتن برسد. چرا که به تعبیر تهیه‌کننده و کارگردان این سریال تلویزیونی به دلیل سنگینی پروژه حجم زیاد جلوه‌های ویژه و تروکاژهای زیبا (تصویر پیوست)، نتوانستند مجموعه را به موقع و در زمان تعیین شده به آنتن برسانند به همین خاطر پخش سریال به زمانی دیگر موکول شد. 

بنابر بیانیه‌هایی که آن موقع صادر شد؛ این تصمیم در راستای احترام به مخاطبین حرفه‌ای و به دلیل افزایش کیفیت سریال "رعد و برق" و انتظام در پخش تلویزیونی اتخاذ شد. البته بعد از این حذف، سازندگان سریال هم واکنش نشان دادند که این سریال با هدف بازسازی عواقب سیل ویرانگر و خانمان‌برانداز استان‌های شمالی ایران، از جمله گلستان و مازندران و خراسان شمالی و جنوب و جنوب غرب کشور، بعد از ماه‌ها تحقیق و بررسی ساخته شد. یا در توضیحات بیشتر به این نکته اشاره کردند که طی یک سال و اندی تصویربرداری، سازندگان با مشکلات پیش‌بینی شده و گاه نامترقبه بسیاری در هنگام تولید دست و پنجه نرم کردند. مشکلاتی که قطعاً بخش عمده‌ای از آنها به تبع حضور در لوکیشن‌های واقعی در شرایط جوّی نامساعد رقم خورد.

ضمن اینکه نظارت گسترده و دقیق روی پروسه پیچیده پس‌تولید از جمله آماده‌سازی نسخه نهایی باکیفیت 4k و تغییر نهایی ناگزیر به HD به دلیل محدودیت‌های سیستم پخش تلویزیون، موجب شد تا سازندگان به فرصت بیشتری نیاز پیدا کنند. سریالی که در گفتارها و نوشتارهایش اعلام کرده که می‌خواهد مرهمی بر داغدیدگان سیل و دیگر مخاطرات ویرانگر طبیعی و در جهت ادای احترام به قربانیان آنهاست.

بعد از نرسیدن این سریال به آنتن چند ماه بعد، بهروز افخمی نویسنده و کارگردان این سریال در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم  تأکید کرد این روزها گروه، مراحل فنی و تدوین را پیش می‌برند تا از 20 خردادماه، پخش سریال رعد و برق آغاز شود. این وعده هم محقق نشد تا اینکه بهروز افخمی درباره عدم پخشِ این مجموعه واکنش عجیبی از خودش نشان داد و تقصیرها را بر گردنِ شبکه پنج سیما انداخت. 

افخمی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «پارک‌شهر» هم تاریخ اکران "فرزند صبح" و هم زمانِ پخشِ سریال "رعد و برق" را اعلام کرد. البته در این میان، در مورد سرنوشت سریال «رعد و برق» گفت: "بی‌توجهی مدیریت شبکه 5 سیما به انتظارات مردم و حرف‌های من، باعث دلسردی شد و تصمیم گرفتم کیفیت کارم را فدای مدیریت شبکه 5 سیما نکنم. ابتدا سعی کردیم سریال را بعد از پخش یک قسمت به موقع آماده کنیم به همین دلیل از مدیریت شبکه 5 درخواست کردم یک روز دوباره  قسمت اول را پخش کند تا قسمت دوم آماده شود اما بدون توجه به حرف‌های ما سریال دیگری جایگزین شد."

او همچنین اشاره کرد: بعد از این برخورد تصمیم گرفتم کیفیت کارم را فدای نحوه پخش نکنم ، البته سیستم فنی شبکه 5 سیما متاسفانه به‌روز نیست و بسیار عقب مانده است. در نتیجه امکان پخش سریال «رعد و برق» با کیفیت امروزی از این شبکه وجود ندارد بنابراین این مجموعه به دلیل کیفیت بالای ساخت از شبکه 5 سیما پخش نخواهد شد!

این صحبت‌ها در حالی انجام می‌شود که ماه رمضان به پایان رسید، تابستان و پاییز هم گذشت اما در آخرین ماه‌های سال جاری و شروع رمضانی جدید که دو هفته پس از ایان نوروز است، تاکنون خبری از پایان ساخت یا به آنتن رسیدن سریال «رعد و برق» نیست. چرا که تهیه‌کننده این سریال هم در چند ماه گذشته گفته بود: هنوز قسمت‌هایی از تصویربرداری و مراحل پس از تولید این مجموعه باقی مانده است. این تهیه‌کننده پیش‌بینی کرده بود که «رعد و برق» در مهرماه و با 6 ماه تأخیر آماده پخش می‌شود. اما اکنون و در اواخر دی‌ماه هنوز خبری از این سریال تلویزیونی نیست. این در حالی است کمتر از سه ماه دیگر ماه رمضان، دوباره از راه می‌رسد و تلویزیون باید خودش را برای پخش سریال‌های مناسبتی جدید آماده کند.

اینک روابط عمومی شبکه پنج سیما نیز بیانیه‌ای صادر کرده و نوشته است:

"زمان‌بندی اولیه و تعهد تیم سازنده برای پخش سریال رعد و برق، رمضان 1399 بود اما ایشان با یک سال تأخیر اعلام کرد در ماه مبارک رمضان 1400 یعنی اواخر فروردین‌ماه، این مجموعه نمایشی را به آنتن می‌رساند. در ماه مبارک رمضان با وجود برنامه‌ریزی‌های متنوع و تبلیغ فراوان و اعلام قبلی به مخاطبان، شبکه پنج سیما قسمت اول این سریال را روی آنتن برد اما پس از پخش آن، آقای افخمی نسبت به تحویل بقیه قسمت‌ها ابراز بی‌میلی کرد. تا جایى که شبکه پنج سیما نیز با ابراز شرمندگی و عذرخواهی فراوان از مخاطبان فهیم، به ناچار سریال ایرانی «شکرانه» و سریال چینی«با هم» با موضوع کرونا را جایگزین رعد و برق کرد.

او در ادامه، متعهد شد تا ابتدای دی‌ماه سال جاری کل قسمت‌ها را برای پخش تحویل شبکه بدهد اما متأسفانه این عهد نیز نقض شد چرا که در آذرماه گروه همچنان مشغول تصویربرداری بود! نهایتاً تهیه‌کننده سریال در گفت‌وگو با یک خبرگزاری اعلام کرد: "تلاش می‌کنیم هر سه روز یک قسمت از سریال را آماده کنیم و در 45 روز آینده 15  قسمت باقی‌مانده را به اتمام برسانیم. زمان پخش در اختیار ما نیست؛ اما تلویزیون از اسفندماه می‌تواند پخش را آغاز کند. در پایان تأکید می‌شود هرگونه تصمیم‌گیری برای تغییر محل پخش آثار تولیدی شبکه‌ها برعهده سازمان صداوسیما است."

به گزارش تسنیم، بهروز افخمی‌ پس از هفت سال دوری از تلویزیون، اواخر سال 1398 ساخت سریال "رعد و برق" را درباره حادثه وقوع سیل 1398 در مناطق سیل‌زده شمال کشور آغاز کرد. سیلی ویرانگر و مهیب که از اسفند 1397 بر اثر بارندگی‌های شدید در استان‌های شمالی ایران، از جمله گلستان و مازندران و خراسان شمالی و جنوب و جنوب غرب کشور متأسفانه خرابی‌های بسیاری به بار آورد و جان تعدادی از هموطنانمان را گرفت و شماری را نیز بی‌خانمان کرد.

بازیگران سریال رعد و برق عبارتند از: شهرام قائدی، محمد فیلی، مهران رجبی ، مختار سائقی، شهین تسلیمی، سام کبودوند، تورج فرامرزیان، مهدی زمین‌پرداز، ابراهیم امیرخانی، مزدک رستمی، مریم عبادى، غلامعلی رضایی، مجید درستی، ابراهیم یوسفی، حامد محمدخانى، ویدا موسوی، سپیده موسوی و …. به گفته کارگردان، «رعد و برق» یک سریال حادثه‌ای با مایه‌های طنز است.

تغییر در یک برنامه قدیمی تلویزیونی/ "در چشم باد" پخش خود را آغاز کردفصل جدید همکاری سینما و تلویزیون با تشکیل کارگروه مشترکامیدواری‌ها برای یک کارگروه ویژه/ سیما و سینما متحد می‌شوند؟

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه پنج سیما رسانه ملی سریال شبکه پنج سیما رسانه ملی سریال شبکه پنج سیما تهیه کننده شبکه 5 سیما پخش سریال رعد و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اعتراضات دانشجویان به جنگ غزه در بیش از ۱۳۰ دانشگاه در سراسر آمریکا گسترده شده است. معترضان خواستار قطع همکاری دانشگاه‌های خود با شرکت‌های مرتبط با اسرائیل هستند. پلیس تاکنون بیش از ۲ هزار نفر را در این تجمعات دستگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک

در این گزارش درباره شرایط دانشگاه‌های آمریکا در هفته‌های اخیر با چند دانشجو مصاحبه شده است که در ادامه می‌آید؛

حضور پلیس در دانشگاه، فضا را متشنج و ترسناک کرده بود

مدیسون موریس ۲۲ سال از دانشگاه تگزاس می‌گوید که آخرین خاطره من از دانشگاه، کشیده شدن دانشجویان روی زمین توسط پلیس است. این دانشجو توضیح می‌دهد که روزی که من برای آخرین امتحان پایان‌ترم به دانشگاه رفته بود، نیروهای پلیس را دیدم که به دانشجویان نزدیک می‌شدند. من تاکنون این اندازه به پلیس نزدیک نبودم.

وی ادامه داد: فضا متشنج و ترسناک بود. آنقدر ترسیدم که تمرکزم را برای مطالعه امتحان بعدی از دست دادم و نتوانستم آنگونه که انتظار داشتم برای امتحان آماده شوم. من دیدم که هم‌دانشگاهی‌هایم که به صورت مسالمت‌آمیز در محوطه چمن دانشگاه جمع شده بودند، توسط پلیس کشیده شده و دستگیر شدند.

این دانشجو که قرار بود هفته آینده در مراسم فارغ‌التحصیلی خود شرکت کند، درباره احساسش گفت: همه چهار سال گذشته را مشتاقانه منتظر جشن فارغ‌التحصیلیم بودم؛ اما آنچه دیدم به قدری سخت و منفی بود که دیگر نمی‌توانم موفقیتم را جشن بگیرم.

ترس دانشجویان از اتهامات قانونی وارده شده به دلیل شرکت در اعتراضات

کریگ بیرکهد مورتون دانشجوی ۲۱ ساله دانشگاه ییل، یکی از ۴۸ دانشجویی است که در ۲۲ اپریل دستگیر شد. وی در مورد لحظه دستگیریش می‌گوید؛ من ساعت ۶ صبح با اخطارهای مارشال از خواب بیدار شدم. پلیس با اعلام اینکه محاصره شده‌اید، گفت بلند شده و برای دستگیری آماده شوید.

این دانشجو ضمن ابراز نگرانی از وضعیت خود، افزود: این اتفاق سطح جدیدی از استرس را برای من رقم زد، استرس از اتهامات قانونی وارد شده و واکنش دانشگاه. ممکن است هنگام فارغ‌التحصیلی اجازه رفتن بر روی سِن را نداشته باشم یا نتوانم مدرک و ریزنمراتم را دریافت کنم. من در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کلمبیا پذیرفته شده‌ام و به مدارکم برای ثبت‌نام در این دوره نیاز دارم.

مورتون درباره انگیزه‌اش برای شرکت در تظاهرات تصریح کرد: قصد داشتم تحصیلم در دانشگاه ییل در خدمت یک هدف عادلانه قرار بگیرد. از آنجایی که وضعیت کنونی فلسطین غیرقابل قبول است، احساس کردم باید در این زمینه اقدامی انجام دهم.

دانشجویان دیگری هم وضعیت این روزهای دانشگاه را ترسناک توصیف کرده‌اند. برخی گفته‌اند که کتابخانه‌های دانشگاه در فصل امتحانات بسته شده است یا هلکوپترها در اطراف دانشگاه پرواز می‌کنند. همچنین فقط ۲ ورودی دانشگاه باز است و دانشجویان مجبورند برای وارد شدن به دانشگاه مسافت‌های طولانی پیاده‌روی کنند.

برخورد پلیس با دانشجویان معترض یکی از موضوعاتی است که در هفته‌های اخیر بارها مورد انتقاد قرار گرفته است، به خصوص پس از کارنامه سیاه پلیس آمریکا در برخورد با افرادی مانند جورج فلوید.

گروه‌های حقوق مدنی از واکنش بیش از حد پلیس به اعتراض‌ها انتقاد کرده‌اند، زیرا افسران در حالی در دانشگاه‌ها تردد می‌کردند که لباس‌های ضد شورش پوشیده بودند. آن‌ها برای سرکوب دانشجویان از گلوله‌های لاستیکی، محرک‌های شیمیایی و گلوله‌های فلفل استفاده می‌کردند.

در دانشگاه کلمبیا، مقامات از اداره پلیس نیویورک خواستند تا حضور خود را در محوطه دانشگاه تا 17 ماه می حفظ کند. در نتیجه پلیس با استفاده از نارنجک‌های فلاش بنگ به ساختمانی که توسط معترضان اشغال شده بود، نفوذ کرد. در دانشگاه آریزونا، مقامات گفتند که پلیس از گلوله‌های فلفل و گلوله‌های لاستیکی به عنوان آخرین راه حل برای متفرق کردن معترضان استفاده کرد. در کالیفرنیا (UCLA) افسران گلوله‌های لاستیکی شلیک کردند و تقریباً سه ساعت پس از فراخوانی توسط مقامات دانشگاه، محل اردوگاه را تحت کنترل گرفتند.

گفتنی است، پلیس از اواسط اپریل تاکنون بیش از 2000 نفر را در دانشگاه‌های آمریکا در میان بحث های قطبی شده در مورد حق اعتراض، محدودیت‌های آزادی بیان و اتهامات یهودی‌ستیزی دستگیر کرده است. اگرچه خواسته‌های معترضان در هر دانشگاه متفاوت است، اکثریت تظاهرات‌ها خواستار واگذاری کالج‌ها از شرکت‌هایی هستند که از اسرائیل و حمله به غزه حمایت می‌کنند. سرکوب گسترده معترضان به درگیری با پلیس منجر شده و در برخی از موارد باعث لغو یا تغییر مراسم فارغ التحصیلی و افزایش پروتکل‌های امنیتی شده است.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1229527 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد